Kentix met hoofdkantoor in Idar-Oberstein, Duitsland, is een fabrikant van professionele Smart Building Security-producten voor de fysieke beveiliging van bedrijfskritische IT-infrastructuren. Onze geïntegreerde beveiligingsoplossingen omvatten omgevingsbewaking, toegangscontrole, stroombewaking en IP-videobewaking, volledig op afstand bestuurbaar via Kentix360 Cloud en bieden alles vanuit een enkele bron. In vergelijking met verschillende afzonderlijke systemen bespaart dit veel kosten en moeite. Het gebruik van draadloze mesh-netwerken en moderne webtechnologie maakt een snelle en eenvoudige systeemintegratie mogelijk. We leggen veel nadruk op de gemakkelijke bruikbaarheid van al onze producten die uitsluitend in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitsnormen worden vervaardigd.

Kentix-systemen bieden netwerkgebaseerde oplossingen voor elke vraag en kunnen in alle sectoren van de economie worden toegepast. Met Kentix kunt u eenvoudig uw IT-beschikbaarheid optimaliseren en systeemuitval voorkomen voordat ze zich voordoen.


Milesight

Milesight is opgericht in 2011 en is een hightechbedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van de beste oplossingen voor videobewaking van beveiligingscamera’s, NVR en software. Met meer dan 160 werknemers bereiken Milesight-oplossingen, producten en diensten meer dan 80 landen en regio’s. En nu hebben Milesight China, Milesight USA, Milesight Korea en Milesight Taiwan de verantwoordelijkheid voor verschillende gebieden. Het productiecentrum en het R&D centrum zijn gevestigd in China. Milesight staat garant voor zowel Milesight als haar klanten en vormt een gezonder kanaal voor netwerkbeheer met toegevoegde waarde. Nu bestrijken de channelpartners Azië, Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Oceanië, Afrika, enz. En we zijn nog steeds eindeloos bezig met Better Inside, More in Sight.


We Enable Solutions “Beyond Human Vision”

MOBOTIX have been developing and producing intelligent IP video systems known for their high level of security, uncompromising reliability and premium “made in Germany” quality since 2000. We have set standards with developments such as the first hemispheric IP video camera and the first IP video Door Station. One of our innovations, though, is particularly crucial in our increasingly networked world: the decentralized intelligence in our camera system.


TRUNKS

“Een koppeling tussen uw telefooncentrale en ons netwerk op basis van VoIP”

Voor klanten met een eigen telefooncentrale kunt u met Voip-Call eenvoudig een zogenaamde SIP-trunk aanmaken. Dit is een koppeling tussen de telefooncentrale en ons netwerk op basis van VoIP.

HOSTED-PBX

“Optimale bereikbaarheid met maximale beveiliging en een minimale investering”

Voip-Call levert zeer geavanceerde telefooncentrales in de cloud met veel voordelen voor de eindgebruikers. Door gebruik te maken van een Hosted-PBX krijgt u beschikking over een volwaardige spraakdienst met alle functionaliteiten van een geavanceerde bedrijfstelefooncentrale. Het beheer van de instellingen van de telefooncentrale gebeurt online en is makkelijk door u zelf aan te passen en zeer eenvoudig uit te breiden.

Goedkoop, onderhoudsvrij en locatie onafhankelijk om maar een aantal voordelen op te noemen.


Gericht op innovatie en klantgerichtheid, verbindt Zyxel Communications Corp. al bijna 30 jaar mensen met internet. We blijven creativiteit bevorderen die voldoet aan de behoeften van klanten. Deze geest is nooit veranderd sinds we in 1992 ‘s werelds eerste geïntegreerde 3-in-1 data- / fax- / spraakmodem ontwikkelden. Ons vermogen om ons aan te passen en te innoveren met netwerktechnologie plaatst ons voorop in het begrijpen van connectiviteit voor telco / serviceproviders, bedrijven en thuisgebruikers.

We bouwen de netwerken van morgen, helpen het potentieel van de wereld te ontsluiten en voldoen aan de behoeften van de moderne werkplek; mensen op het werk, in het leven en bij het spelen van energie voorzien. We staan ​​zij aan zij met onze klanten en partners om nieuwe benaderingen van netwerken te delen die hun mogelijkheden zullen ontketenen. Loyale vriend, krachtige bondgenoot, betrouwbare bron – wij zijn Zyxel, Uw Networking Ally.